Untitled

 

Dalmaris camp je obiteljski kamp koji se nalazi nedaleko od centra Biograda na Moru, u samom srcu Dalmacije. Iako u blizini centra grada, udaljen je od gradske vreve i brojnih turista. Pored kristalno čistog mora, ovaj mali obiteljski kamp pruža mir i iskonski doživljaj prirode.

Dalmaris camp smjestio se na 1000 m2,  a na raspolaganju Vam je 5 Prestige camping homeova. Camping homeovi mogu primiti  4+ 2 osobe, a veličine su 35 m². Karakterizira ih prostrani dnevni boravak i funkcionalna kuhinja, dvije spavaće sobe sa kliznim staklenim stijenama koje pružaju direktan izlazak na natkrivenu terasu te dvije kupaonice. S prostranih terasa koje se protežu na 26 m2 pruža se pogled na more i plažu koja je udaljena samo 30 m.

Izvrsna lokacija kampa pruža vam mogućnost istraživanja prekrasne obale i skrivenih uvala te upoznavanja predivnog i užurbanog grada i njegova noćnog života. Sa svojim prekrasnim zelenim okruženjem i očaravajućom obalom, ovo je zasigurno jedno od najboljih mjesta za odmor u Hrvatskoj.

Na plaži Soline, u neposrednoj blizini Dalmaris campa, možete se potpuno opustiti i uživati u čarima ljeta. Za one željne avanturističkog odmora, užurbanosti i svih ljepota aktivnog odmora, plaža Soline nudi mnoštvo sadržaja za svaki uzrast.

Zaljubljenici u aktivan odmor mogu koristiti raznovrsne sportske sadržaje na kopnu i na moru. Grad Biograd na Moru nudi bogat sadržaj sa svakoga. Na raspolaganju Vam je mnoštvo sportskih terena za tenis, odbojku, škole ronjenja i plivanja, najam pedalina, sandolina i skutera na vodu.

Velika i dobro opremljena marina nalazi se u centru Biograda NM i idealno je mjesto za sve ljubitelje nautike.

%d blogeri kao ovaj: