Izleti

krka1-e1522513246118.jpg

 

NACIONALNI PARK KRKA

Ovaj NP u Hrvatskoj poznat je po velikom broju jezera i slapova. Lociran je u središnjoj Dalmaciji. Slapovi rijeke Krke predstavljaju prirodni krški fenomen.

Udaljenost: 55 km

 

 

kornati

 

NACIONALNI PARK KORNATI

Kornate čine veći dio grupe otoka Kornati u hrvatskom dijelu Jadrana u srednjoj Dalmaciji. Obiluju prirodnim i kulturnim posebnostima. Okomite litice kornatskih otoka okrenute prema otvorenom moru najpopularniji su fenomen ovog NP koje će Vam zauvijek ostati u sjećanju.

Udaljenost: 20 km

 

plitvice-e1522513370613.jpg

NACIONALNI PARK PLITVIČKA JEZERA

Ovaj najveći, najstariji i najposjećeniji hrvatski nacionalni park krasi 16 jezera različite veličine, ispunjenih kristalnom modrozelenom vodom. Prostrani šumski kompleksi, iznimne prirodne ljepote jezera i slapova, bogatstvo flore i faune dio su neponovljive slike pod zaštitom UNESCO-a.

Udaljenost: 140 km

 

mirnovec28-1507171.jpg

 

FUN PARK MIRNOVEC

Zabavni park Mirnovec u Biogradu na Moru najveći je zabavni park u Hrvatskoj. Svojim zabavnim sadržajem zasigurno će oduševiti najmlađe članove vaših obitelji.

 

 

 
vransko-1.jpg

PARK PRIRODE VRANSKO JEZERO

Vransko jezero je najveće prirodno jezero u Hrvatskoj. Na jezeru je razvijen sportski ribolovni turizam, a dominantna mu je karakteristika ornitološki rezervat. Posjetitelji mogu Park razgledati biciklima gdje im je na raspolaganju 50 km biciklističkih staza.

%d blogeri kao ovaj: