Pravilnik

Poštovani gosti, dobrodošli u naše camping homeove!

Kako bi Vaš boravak u našim kućicama bio što ugodniji i kako bi otklonili moguće nesporazume, molimo da se upoznate sa našim kućnim redom.

 

 1. Na dan odlaska mobilnu kućicu treba napustiti do 10:00 h. Zadržavanje u kućici nakon tog vremena uvjetuje plaćanje dodatnog dana.
 2. Na dan dolaska kućica je na raspolaganju gostu od 15:00 h.
 3. Vrijeme noćnog odmora u kampu započinje u 23:00 h sata i traje do 07:00 h. U tom se vremenu gosti mole na poštivanje primjerenog mira i tišine.
 4. Svaki gost dužan je osobnim dokumentom prijaviti svoj boravak kod domaćina kampa.
 5. Opremu, uređaje i inventar u camping homeu dužni ste upotrebljavati kao dobar domaćin te na odlasku ostaviti u zatečenom stanju. Eventualne kvarove i oštećenja dužni ste prijaviti odmah našem domaćinu te će biti naplaćene prema važećem cjeniku. Inventar i uređaje nije dozvoljeno iznositi izvan kućice.
 6. U interijeru camping homea boravak kućnih ljubimaca nije dopušten.
 7. U interijeru camping homea pušenje je strogo zabranjeno!
 8. Na dan odlaska, gost je dužan iznijeti svu hranu i otpatke iz kućice.
 9. Na dan odlaska gosta vrši se kontrola camping homea. U slučaju nastale štete ili nestanka predmeta iz sitnog inventara plaća se naknada.
 10. „Dalmaris camp“ ne snosi odgovornost za vrijednosti ostavljene u camping homeu.
 11. U camping homeu nije dozvoljen duži boravak niti noćenje gostiju koji nisu prijavljeni kao gosti u objektu „Dalmaris camp“.
 12. „Dalmaris camp“ zadržava pravo, u osobitim okolnostima, u odsutnosti gostiju, ulaziti u njihovu jedinicu, ako primijeti da je njegov ulazak neophodan kako bi se spriječila eventualna šteta, te osobito kada opravdano sumnja na grubo kršenje pravila kućnog reda. U slučaju takvog interventnog ulaska u vrijeme odsutnosti gostiju, vlasnik će goste obavijestiti o vremenu i razlogu ulaska u camping home.

 

Zahvaljujemo na razumijevanju i želimo Vam ugodan boravak!

Vaš Dalmaris camp!

%d blogeri kao ovaj: